bil-motor.se

Bilbärgare

Har du fått stopp på bilen eller råkat ut för en trafikolycka? Då behöver du ringa efter en bärgare som kan hjälpa dig att bogsera bilen till en verkstad. På den här sidan listar vi välrenommerade bilbärgare och vad en bärgning kostar både med och utan assistansförsäkring.

Länkar

Kontakta oss

Läs mer >

Lista över bärgare

Assistansbolaget erbjuder en prisvärd vägassistansförsäkring med god täckning och 0 kr i självrisk. De har vägassistans dygnet runt, året om och hjälper dig med bärgning, hyrbil, hemresa och hotell vid behov. De är en av de största och mest välrenommerade aktörerna på den svenska marknaden.

Assistansboalget.se

Assistansbolaget erbjuder bilbärgning dygnet runt, året om, i hela Sverige. Deras bärgare är snabbt på plats och försöker i första hand laga din bil innan den eventuellt transporteras till närmsta verkstad. Assistansbolaget har över 350 000 nöjda kunder och är ett tryggt val.

Linus bilbärgning

Linus bilbärgning är verksamma i Jönköpings län och erbjuder lokal hjälp vid stopp. De klarar av att bärga alla sorters fordon i alla typer av terräng och har snabba ankomsttider. Med god service och mycket hjärta hjälper de sina kunder med en trygg och säker bärgning.

Stockholm bilbärgning

Stockholm bilbärgning erbjuder väghjälp och bärgning i Storstockholm till konkurrenskraftiga priser. De är på plats inom en timme och tillgängliga dygnet runt. De erbjuder även starthjälp vid urladdat batteri och batteribyte direkt på plats. 

Vad kostar bilbärgning?

Bilbärgning brukar kosta mellan 1 500 och 3 000 kronor, men det varierar beroende på flera faktorer. Den kan bero på vilket bärgningsföretag som anlitas, avståndet till närmaste verkstad och vilken typ av fordon som ska bärgas. Om du har en assistansförsäkring täcker den oftast kostnaden, men du kan behöva betala självrisk. Information om kostnaden för självrisk framgår i ditt försäkringsavtal.

Om man inte har försäkring

Om du råkar ut för en olycka eller ett stopp utan att ha en aktiv vägassistansförsäkring får du stå för hela kostnaden själv, som kan uppgå till flera tusen kronor. Se därför till att alltid ha en bra försäkring som täcker bärgning innan du ger dig ut på vägarna.