Mekonomen, Snäppvägen 2


Det är enkelt att ta sig till bilverkstaden Gillbergs Bil & Ac AB som ligger på Näringen i Gävle. Följ bara Strömsbrovägen någon minut mot gamla E4:an så syns verkstaden strax på höger sida. Öppet alla vardagar mellan klockan 07:00 – 17:00.

Boka Mekonomen Gävle

Service och reparation

Verkstaden har all den moderna utrustning som behövs för att snabbt och effektivt kunna ta emot både nya och gamla bilar av de flesta olika bilmärkena. Man erbjuder både service för att underhålla och säkerställa bilens olika funktioner samt reparerar när något gått sönder. Innan reparation utförs får kunden alltid ett kostnadsförslag i enlighet med de föreskrifter som finns inom bilbranschen.

Prisgaranti

Mekonomens prisgaranti som ger dubbla mellanskillnaden i prissänkning för den som hittar ett billigare alternativ gäller alltid om bokning skett via Mekonomen Direkt eller på verkstaden. Förutsatt att man innan arbetet påbörjats kan visa upp ett erbjudande om lägre totalpris från någon av de närliggande verkstäderna de senaste 30 dagarna. Garantin gäller endast då produkter från Mekonomens ordinarie sortiment används.

Nybilsgaranti

Hos Mekonomen används alltid originaldelar för service och reparation. Detta i kombination med att man följder biltillverkarens rekommendationer gör att nybilsgarantin gäller. Med en stämpel i serviceboken behåller bilen sitt värde och med reservdelarna erhålls dessutom 3 års garanti.

Tjänster

Mekonomen på Snäppvägen erbjuder bland annat service och reparation av AC-system, däckhotell och hjulinställning. Det finns också möjlighet att släcka tvåor, prova bromsar och låna kundbil.

Boka tid

Genom att vid bokningen uppge vilken service eller reparation som behövs får du redan från början ett förslag på pris direkt. Vissa tjänsten kan dock skilja sig åt från de olika bilverkstäderna eller inte finnas tillgängliga, då finns istället möjligheten att begära en offert.

Tänk på att en del verkstäder erbjuder 20% rabatt på arbetskostnaden för den som bokar en sista minuten-tid. Dessa markeras med en symbol med streckade datum i kalendern.

Betalning sker först vid besöket på verkstaden. Under tiden 1 januari till den 28 februari kan den som har svart Mekonomenkort boka tid för service fram till den 31 mars och ta del av erbjudandet att betala först efter fyra månader. Den som inte har ett kort kan ansöka om detta direkt på hemsidan.

För att boka tid och få pris direkt fyller du i formuläret på sidan Boka tid.