Mekonomen Gävle Kryddstigen 33

Lättillgängligt med gott om parkeringsplatser på södra sidan av Gävle ligger Kryddstigen där Gävle bilteknik håller till. Det finns två infartsvägar för att ta sig dit. Antingen direkt till vänster efter rondellen på väg 76 eller så kan man fortsätta en liten bit till och svänga vänster efter Hemlingby skola. Kryddstigen sträcker sig genom hela industriområdet så det vilket val man än gör kommer man rätt.

Verkstaden håller öppet alla vardagar mellan 08:00 – 17:00.

Service

Vare sig man har en ny eller gammal bil så tar den här verkstaden emot de flesta bilmärken för både service och reparation. För den som enbart är ute efter ett underhåll av bilen för att säkra dess funktioner är det service man bokar. Hos Mekonomen får man alltid en stämpel i serviceboken och 3 års garanti för de reservdelar som sätts in.

Efter service får man tillgång till vägassistans i ett år vilket kan vara tryggt om man får stopp på vägen med punktering, motorhaveri eller till och med bensinstopp.

Reparation

Gävle bilteknik reparerar och åtgärdar om något inte fungerar i bilen. Reservdelarna man använder sig av och monterar är alltid av samma kvalitet som den ursprungliga enligt EU:s definition.

Garantireparationer

Åtgärder så som garantireparationer ska alltid bilåterförsäljaren och den märkesbundna verkstaden stå för om dessa uppstår under tiden som bilens garanti är aktuell.

Tjänster

Hos Mekonomen på Kryddstigen 33 finns, förutom service och reparation, tillgång till däckhotell, hjulinställning och lån av kundbil.

Boka tid

Vid bokning av service eller reparation på webben kan man redan från början få ett förslag på pris. En del tjänster kan skilja sig från de olika verkstäderna och man kan då istället be om en offert.

Några verkstäder erbjuder 20% rabatt på arbetskostnaden om man bokar en sista minuten-tid. Från den 1 januari till den 28 februari har den med svart Mekonomenkort möjlighet att boka tid för service fram sista mars och skjuta fram betalningen fyra månader. Det går bra att ansöka om ett kort direkt på webben.

 

Boka tid och få direkt genom att fylla i formuläret på sidan Boka tid.