Bilverkstäder som utför däckbyte i Gävle


BOLAGVARBOKA ONLINE
Mekonomen gävle
Snäppvägen 22 Bomhus
Mer info
Boka tid
Mekonomen gävle
Kryddstigen 1-3 Söder
Boka tid
Mekonomen gävleKryddstigen 33 Söder
Mer info
Boka tid
Mobil Enhet Boka tid
Rälsgatan 12 Boka tid
Skolgången 6 Boka tid
Elektrikergatan 1 Boka tid
Kryddstigen 18 Boka tid

Lotängsgatan 9 Boka tid
Kryddstigen 41 Boka tid
Lasingoo är en portal där du på ett enkelt sätt kan få hjälp med den eller de biltjänster du behöver. Portalen, ett branschinitiativ, ägs och drivs av en rad olika kända aktörer inom bilbranschen. Anslutna till tjänsten finns en mängd olika verkstäder i många av Sveriges städer – däribland Gävle.

Så gör du

Processen är simpel och intuitiv. På startsidan möts du av ett sökfält där du kan välja att söka verkstäder som utför vissa tjänster. Tjänsterna är allt från bromsbyte och bilbesiktning till vinterkontroll och service. Under sökfältet finns rubriker och bilder med de mest populära tjänsterna.

 

Efter att ha sökt, eller klickat på någon av rubrikerna, tas du vidare till nästa sida. Här krävs det att du skriver din bils registreringsnummer innan du kan skickas vidare till nästa sida. Efter att Lasingoo har identifierat din bil, kan du klicka på nästa. Därefter får du en lista över verkstäder som kan tänkas genomföra jobbet. Under verkstädernas namn står sedan priset, vilket gör det mycket enkelt att jämföra verkstäderna. Åtminstone på ett ekonomiskt plan.

 

Om du befinner dig i Gävle när du surfar kommer du även att få förslag i just Gävle. Sitter du dock någon annanstans i landet, men vill ha servicen utförd i Gävle, kan du behöva ange din position manuellt. Det här kan antingen göras enkelt i ett fält bredvid sökresultaten eller på startsidan. Kika längst ner till höger på startsidan, innan du påbörjar sökningen. Där finns en rubrik, ”Verkstäder”. Under den finns en lista på städer, varunder det står ”fler städer”. Genom att klicka på ”fler städer” tas du till en undersida som listar samtliga städer där en Lasingoo-ansluten verkstad finns. Sorterat under ”G” finns Gävle.

Fördelar med Lasingoo

Att använda sig av Lasingoo kommer med en rad fördelar. Samtidigt som du får upp flera olika verkstäder att kontakta i din närhet, kan du också känna dig trygg med att verkstäderna är seriösa. En annan fördel är givetvis att det är tidssparande. Det räcker med bara några klick för att få fram verkstäder som erbjuder dig den tjänst du söker, dessutom till vad branschen anser är ett accepterat pris. Självklart får du även en stämpel i serviceboken när du bokat genom Lasingoo.